ERZURUM PMYO / POMEM’DEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
  05 Eylül 2023

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
Müdürlüğümüzden mezun olan öğrencilerimiz, herhangi bir eğitim kurumuna kayıt yaptıracaklarında bazı derslerden muaf olmak maksadı ile transkript, mezuniyet belgesi ile muaf olacakları derslere ait ders içeriklerini talep etmektedirler.

Bu durumda talepte bulunacak mezun öğrencilerin takip etmeleri gereken hususlar aşağıda belirtilmiştir;

1-Öncelikle istenilen belgenin ücreti ilgili kuruma yatırılacak ve dekont alınacaktır.

2-Erzurum Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğüne Ödeme yaparken açıklama kısmına

MUTLAKA :

TC No- Hazineye irat kaydı-Erzurum POMEM Transkript ücreti,

TC No- Hazineye irat kaydı-Erzurum POMEM Ders içeriği ücreti,

TC No- Hazineye irat kaydı-Erzurum POMEM Mezuniyet Belgesi ücreti

yazılması gerekmektedir..

3- Ayrıca istenilen belge için dilekçe yazılması ve dilekçe ile dekontun Müdürlüğümüze gönderilmesi gerekmektedir.

DİLEKÇESİNDE;

Hangi yıl mezun olduğu,

Sınıfı, öğrenci okul numarası,

İstediği ders içeriği, transkript veya mezuniyet belgesi istediği,

Açık adresi, İletişim Bilgileri (Telefon numarası), İsim Soyisim ve İmzası,

Açık bir şekilde belirtilecek ve dilekçelerine cevaben hazırlanan evraklar karşı ödemeli PTT Kargo ile adreslerine en kısa sürede gönderilecektir.​

POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN MEZUN ÖĞRENCİLER

Transkript : 135 TL (Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Sınava İtiraz Ücreti : 180 TL (Erzurum Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Diploma Eki :135 TL (Erzurum Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Mezuniyet Belgesi : 135 TL(Erzurum Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Ders Başına Müfredatlar : 5 TL(Erzurum Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Bir Eğitim Öğretim Dönemine Ait Müfredatlar : 50 TL(Erzurum Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Bir Eğitim Öğretim Yılına Ait Müfredatlar : 70 TL(Erzurum Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
İki Eğitim Öğretim Yılına Ait Müfredatlar :120 TL(Erzurum Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Dört Eğitim Öğretim Yılına Ait Müfredatlar :200 TL(Erzurum Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)

POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER

Diploma Eki : 135 TL (Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Mezuniyet Belgesi: 135 TL(Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Sınavlara İtiraz Ücreti : 180 TL (Erzurum Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Ders Başına Müfredatlar : 5 TL (Erzurum Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)

YATIRILACAK HESAP İBAN BİLGİLERİ:

Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü IBAN NO: TR26 0001 2009 3850 0080 0000 16

Erzurum Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü IBAN NO: TR19 0001 0001 1200 0010 0054 09

Haber Paylaş